Kérdése van?
Szakértőink bármely kérdésére kimerítő választ adnak. Kérjen visszahívást!

7 hiba, amit napelem
telepítés során
elkövethet

A megfelelő napelem
kiválasztásának
8+1 titka

Többet szeretne tudni?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Referenciák

3 Kw-os rendszer Kecskemét

Kecskeméten kertvárosban egy családi házra telepítettünk 12 db kiváló A-Solar napelemet egy Growatt 3000TL tipusú inverterrel. A megrendelő célja ezzel a beruházással a villanyszámla minimálisra való csökkentése volt.

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon, egy családi gazdaság számára szereltük fel.

4 Kw-os rendszer Kecskemét

Egy már meglévő ügyfelünk úgy döntött, hogy a teljes rendelkezésre álló tetőfelületre akar napelemeket szereltetni a villamos energia maximálisan lehetséges kiváltására.

5 MW naperőmű Romániában

 

Ez az 5 MW-os teljesítmény egy nagyobb, 20 MW-os rendszer része lesz. Az első fázisban két, egyenként 2,5 MW-os napelem mező épül fel, amelynek a várható éves termelése 6,6 GWh lesz. Az ez által elért CO2 kibocsátás csökkenés évente 3 700 tonna lesz. A napelem rendszer 12 hektár területet foglal el. A napelem rendszer közvetlenül a román közcélú hálózatra táplál. A rendszer 10 000 darab 240 és 245 W-os Trina Solar modulokból épül fel.

 

Tiziano Meneghetti, az ESPE igazgatója a következőeket mondta: „Ez a napelem rendszer az első lépés egy grandiózus, 20 MW-os projekt részeként épül fel. Biztosak vagyunk abban, hogy egy ilyen kiváló partner, mint a Trina Solar elsőrendű munkát fog végezni, mint ahogy ezt több ízben is bizonyította világszerte. A magas hatásfok, teljesítmény és kiváló minőség, amivel a Trina dolgozik, lesz a garanciája a napelem rendszer működésének".

 

A Trina Solar PC05 típusú polikristályos napelemet azért választották, mert a hatásfoka 15 százalék, a modulok teljesítménye 250 Watt, és korlátozott fényviszonyok között is elfogadható a termelésük. Mi több, ezek a napelemek a mechanikai terhelést is jól bírják. A ráesett hó nyomása 5 400 Pa lehet, a maximális szélterhelés pedig 2 400 Pa. Minden napelemre 10 év gyártmány- és 25 év teljesítmény garancia vonatkozik.

 

Ben Hill, a Trina Solar európai elnöke mondta: „Ez a jelentős beruházás Romániában nem az utolsó abban a sorban, amit szerte Európában és a világon valósítottunk meg kiváló minőségű napelemeinkből az elmúlt néhány hónapban. Azzal, hogy ilyen kiváló teljesítményű és minőségű napelemeket szállíthatunk, jelzi azt, hogy a bizalom töretlen cégünk iránt, és a napelem ipar egyik igen jelentős gyártója vagyunk. Örülünk neki, hogy olyan partnert üdvözölhetünk európai partnereink között, mint az ESPE, és bízunk benne, hogy ez a napelem.

 

Megújuló-, alternatív energia hírek, újdonságok /upload/files/313/fronius-2190.png