Kérdése van?
Szakértőink bármely kérdésére kimerítő választ adnak. Kérjen visszahívást!

7 hiba, amit napelem
telepítés során
elkövethet

A megfelelő napelem
kiválasztásának
8+1 titka

Többet szeretne tudni?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Referenciák

3 Kw-os rendszer Kecskemét

Kecskeméten kertvárosban egy családi házra telepítettünk 12 db kiváló A-Solar napelemet egy Growatt 3000TL tipusú inverterrel. A megrendelő célja ezzel a beruházással a villanyszámla minimálisra való csökkentése volt.

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon, egy családi gazdaság számára szereltük fel.

4 Kw-os rendszer Kecskemét

Egy már meglévő ügyfelünk úgy döntött, hogy a teljes rendelkezésre álló tetőfelületre akar napelemeket szereltetni a villamos energia maximálisan lehetséges kiváltására.

A napelemek és az IKEA

 

Az IKEA ezt a fajta tömeges értékesítést az után kezdte meg, hogy Angliában a napelem rendszerek által termelt áram átvételi árát 69 centről 23 centre csökkentették. Az IKEA azt követően kezdte meg a napelem rendszerek értékesítését, miután jónéhány üzletüket ilyen napelemekkel szerelték fel, és meggyőződtek a napelemes beruházás életképességéről. Összességében 250 000 napelem modult szereltek fel áruházaikra világszerte, és az elismert céluk az, hogy 2020-ra annyi napelemmel rendelkezzenek, amelyek annyi energiát tudnak megtermelni, amennyi az áruházlánc saját felhasználása.

Az alap 3,36 kW-os szolár rendszer ára 10 800 USD (kb. 2 350 000 Ft), amely ár már tartalmazza a 15%-os IKEA családi hűségkedvezményt. Csak összehasonlításképpen, Magyarországon egy 4 kW-os készre szerelt rendszer ára kerül ennyibe, az IKEA árai azonban természetesen nem tartalmazzák a telepítés egyéb költségeit.

 

„Tudjuk, hogy vevőink környezettudatosan akarnak élni, és az együttműködésünk a Hanergy Solar-ral, amely arra irányul, hogy elérhető árú napelemekkel lássuk el őket, segíteni fogja őket ebben" – mondta Joanna Yarrow, az IKEA ottani vezetője.

 

„Egy zöldebb, még inkább fenntarthatóbb környezetet kínálunk vásárlóinknak, ami vonzó számukra. Segíteni akarunk nekik abban, hogy tisztább és olcsóbb energiához jussanak. „Az együttműködésünk az IKEA-val jelentős előrelépés a megújuló energia lakossági piacán"- mondta Toby Ferenczi, a Hanergy Solar vezetője. „Mindkét fél meggyőződése, hogy a legjobb csomagokat tudjuk vásárlóink részére biztosítani, amivel profitot tudnak termelni, és egyben az energia függőségüket is csökkenti".

 

A Brit Napelem Kereskedelmi Szövetség szerint évente 100 000 napelem rendszert telepítenek Angliában.

Hirdetéseiben az IKEA azt állítja, hogy egy tipikus család évente 1 300 USD összeget kereshet a napelem által termelt áram értékesítésével.

 

Megújuló-, alternatív energia hírek, újdonságok /upload/files/313/fronius-2190.png