Kérdése van?
Szakértőink bármely kérdésére kimerítő választ adnak. Kérjen visszahívást!

7 hiba, amit napelem
telepítés során
elkövethet

A megfelelő napelem
kiválasztásának
8+1 titka

Többet szeretne tudni?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Referenciák

3 Kw-os rendszer Kecskemét

Kecskeméten kertvárosban egy családi házra telepítettünk 12 db kiváló A-Solar napelemet egy Growatt 3000TL tipusú inverterrel. A megrendelő célja ezzel a beruházással a villanyszámla minimálisra való csökkentése volt.

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon, egy családi gazdaság számára szereltük fel.

4 Kw-os rendszer Kecskemét

Egy már meglévő ügyfelünk úgy döntött, hogy a teljes rendelkezésre álló tetőfelületre akar napelemeket szereltetni a villamos energia maximálisan lehetséges kiváltására.

A Toyota 500 kW-os naperőműve

A Toyota 500 kW-os naperőműveMarino Como, a Toyota Australia termelési vezetője így nyilatkozott: „Az igazán izgalmas az volt ebben a beruházásban, hogy az elsők közé kerülünk, a napelem rendszer nagyságát tekintve. Abban pedig mi vagyunk az elsők, hogy közvetlenül kötöttünk egy 500 kW-os invertert és transzformátort a nagyfeszültségű belső hálózatunkra. Az 500 kW-os központi invertert az ABB készítette, ezzel ez lett egész Ausztráliában a legnagyobb üzemelő ABB inverter.”


Mark Gadd, a kivitelező Autonomous Energy vezetője a következőket mondta: „Az első naptól kezdve a fő szempont a biztonság és a minőség volt. A Toyota mérnökeivel együtt dolgozva szinte egy új szabványt hoztunk létre az Ausztrál napelem technológia területén a minőségi kivitelezést tekintve szem előtt.”


Az Autonomous Energy iparág vezető mérnökei, kivitelezési és menedzsment szakemberei voltak ennek az összetett és innovatív projektnek. A kiváló minőségű Kyocera napelemek annyi áramot termelnek, amely megfelel 200 háztartás igényének. „A Kyocera már közel 40 éve gyárt napelemeket, és eddig ez a legnagyobb projektje Ausztráliában.” – mondta George Phani, a Kyocera menedzsere. „Ez a napelem rendszer nagyon jó példa a többi vállalkozásnak is, hogy a környezetvédelmet üzleti megfontolásokkal is lehet ötvözni.


A Toyota ezt az 500 kW-os napelemes rendszert hivatalosan 2014. Június 5-én kapcsolta be.

Ismerje meg ennek a technológiának minden előnyét: napelemek a Bács-Zöldenergia Kft-től
Kíváncsi, hogy melyik a legjobb napelem? Kattintson! /upload/files/313/fronius-2190.png