">
Kérdése van?
Szakértőink bármely kérdésére kimerítő választ adnak. Kérjen visszahívást!

7 hiba, amit napelem
telepítés során
elkövethet

A megfelelő napelem
kiválasztásának
8+1 titka

Többet szeretne tudni?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Referenciák

3 Kw-os rendszer Kecskemét

Kecskeméten kertvárosban egy családi házra telepítettünk 12 db kiváló A-Solar napelemet egy Growatt 3000TL tipusú inverterrel. A megrendelő célja ezzel a beruházással a villanyszámla minimálisra való csökkentése volt.

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon, egy családi gazdaság számára szereltük fel.

4 Kw-os rendszer Kecskemét

Egy már meglévő ügyfelünk úgy döntött, hogy a teljes rendelkezésre álló tetőfelületre akar napelemeket szereltetni a villamos energia maximálisan lehetséges kiváltására.

Hírek

Alternatív energia iskolában - napelem és napkollektor

A Nyíregyházához tartozó Sóstóhegy általános iskolájában példaértékű beruházás valósult meg. A fűtés, áramtermelés, melegvíz-ellátás mind megújuló energiaforrások felhasználásával történik.

Eltulajdonított napelem

Ópusztaszeren egy férfi, miután a helyi buszmegállókatuniós pályázati pénzből szerelték fel napelemes világítással, több napelemet ellopott, és azokat szakszerűen a saját tanyája világítására használta fel.

Napelem gyalogátkelőhely megvilágításra

Egerben épül meg az ország első napelem segítségével világított gyalogátkelőhelye. Az úttestbe energiatakarékos LED izzókat építenek be, melyek működéséhez mindössze csak napi 2-3 óra napsütés szükséges, így a napelem elegendő energiát szolgáltat a működéshez.

Hőszivattyú panel lakásokban

Budapesten, a Hun utcában átadták az ország első panelházi víz-víz típusú hőszivattyús rendszerét, melyben a fűtést kettő, a használati melegvizet pedig egy hőszivattyú biztosítja. A 40 éves ház levált a Távhő szolgáltató rendszeréről, amivel költségeik azonnal 32%-al csökkentek.

Hőszivattyús fűtés kedvezményes tarifája

2009. november 12., csütörtök

A Magyar Energia Hivatal új tarifa kialakításán dolgozik, amivel a környezeti hőt hasznosító hőszivattyús fűtési rendszerekkel rendelkező fogyasztókat szeretnék támogatni. Az előzetes tervek szerint az új „H” tarifa csak a fűtési idényben lenne elérhető.

Napkollektor KEOP pályázaton

A Hársfalevél Nyugdíjasház Alcsútdobozon az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Programjának keretén belül elnyert 5,3 millió forintos támogatásnak köszönhetően olyan napkollektor rendszer felszerelését rendelte meg, amely alkalmas a használati melegvíz-ellátásra, valamint a fűtésrásegítésre is.

Napkollektor Ferihegyen

2009. november 7., szombat

A Budapest Airport közleménye szerint a Ferihegy 1 terminál tetejére két új napkollektort szereltek fel, egyelőre még csak kísérleti jelleggel. A kísérlet célja az energiatakarékosság, alternatív energia-felhasználás lehetőségének vizsgálata. /upload/files/313/fronius-2190.png