">
Kérdése van?
Szakértőink bármely kérdésére kimerítő választ adnak. Kérjen visszahívást!

7 hiba, amit napelem
telepítés során
elkövethet

A megfelelő napelem
kiválasztásának
8+1 titka

Többet szeretne tudni?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Referenciák

3 Kw-os rendszer Kecskemét

Kecskeméten kertvárosban egy családi házra telepítettünk 12 db kiváló A-Solar napelemet egy Growatt 3000TL tipusú inverterrel. A megrendelő célja ezzel a beruházással a villanyszámla minimálisra való csökkentése volt.

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon, egy családi gazdaság számára szereltük fel.

4 Kw-os rendszer Kecskemét

Egy már meglévő ügyfelünk úgy döntött, hogy a teljes rendelkezésre álló tetőfelületre akar napelemeket szereltetni a villamos energia maximálisan lehetséges kiváltására.

Hírek

Megújuló energia erőmű a Samsungtól és a KEPCO-tól

Samsung és a KEPCO vállvetve dolgoznak egy 6 milliárd dolláros nagyszabású projecten, egy megújuló energia erőmű létrehozásán.

Turbine City - a szélgenerátorok városa

A Norvég Turbine City, 120.000 otthon számára termel energiát, óriási szélgenerátorok által. Az Offshore város teljes energia igénye megújuló energia segítségével biztosított.

Hexicon's, a hexagonális úszó szélgenerátor platform

A nemzetek szén-dioxid kibocsátásának mérséklésére, és a globális felmelegedés csökkentése érdekében, olyan nagy hatékonyságú rendszerekre van szükség, amelyek növelni tudják a megújuló energia felhasználásával történő energiatermelést. Míg a legtöbb energiavállalat keresi a legmegfelelőbb helyeket a megújuló energiát termelő erőműveik számára, a svédországi Hexicon kifejlesztett egy új megoldást az offshore szélenergia termelésére.

Útban világ körül, egy szél- és napenergia meghajtású autóval

Egy svájci mérnök, Mark Müller aki rendíthetetlenül arra törekszik, hogy bejárja a világot napelemes kocsijával, egyetlen gramm CO2 kibocsátása nélkül. Épített egy speciális járművet a 40.000 km-es útra.

A világ legnagyobb, napelemekkel felszerelt, napenergiával működő hajója

Bemutatták a világon a legnagyobb, napenergiával működő, 31m hosszú hajót. A katamarán, amelyet PlanetSolar-ként neveznek, a várhatóan 103.4KW napenergiát megtermelő napelemek segítségével hajtja a motort, amelynek csak 20kW energiára van szüksége, hogy elérje a körülbelül nyolc csomós sebességet.

SolarClone - Napelemek elegáns tükörként újrahasznosítva

Az első ránézésre ez a tükör úgy néz ki, mint egy napelem tábla és ezt sugallja a neve is: ’Solarclone’, amely támogatja ezt az érzést.

Eolic - Az összehajtható szélgenerátor

Az Eolic egy összecsukható szélgenerátor. A projekt fő gondolata, hogy létrehozzon egy könnyen installálható, mobil áramfejlesztőt, amit fel lehet használni az építkezéseken, és olyan helyen ahol nincs elektromos szolgáltatás.

AERO háromkerekű koncepció jármű napelem és szélgenerátor, megújuló energia segítségével

AERO, a háromkerekű jármű koncepció, csatában az üzemanyagválsággal szemben, a megújuló energia, így a napelemek és szélgenerátorok hathatós segítségével. Koncepció autó amit a napenergia és a szél energiája hajt. Az ipari formatervező Cristian Polanco agyszüleménye az AERO, a háromkerekű középmotoros hátsókerék-meghajtású jármű, két ember számára.

Szélgenerátor és napelem a luxus North Slope Ski Hotelben

A North Slope Ski Hotel, szélgenerátor és napelem felhasználásával a fenntartható luxus stílussal csábít. A North Slope Ski Hotel az öko gondolkodású tervező és építész, Michael Jantzen munkája. A fenntarthatóságát elsősorban a napenergia és szélenergia hasznosítására tervezte. A 95 szobás luxusszállón, nyolc nagy függőleges tengelyű szélgenerátor, melyek a szálloda tetejére vannak szerelve.

Silverpac digitális termosztát

A Silverpac digitális termosztát célja, az energia felhasználás hatékony csökkentése, ez által a környezetünk megóvása, miközben teljesíti fő feladatát is: egy gazdaságosan fenntartható otthon megteremtése. /upload/files/313/fronius-2190.png