Kérdése van?
Szakértőink bármely kérdésére kimerítő választ adnak. Kérjen visszahívást!

7 hiba, amit napelem
telepítés során
elkövethet

A megfelelő napelem
kiválasztásának
8+1 titka

Többet szeretne tudni?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Referenciák

3 Kw-os rendszer Kecskemét

Kecskeméten kertvárosban egy családi házra telepítettünk 12 db kiváló A-Solar napelemet egy Growatt 3000TL tipusú inverterrel. A megrendelő célja ezzel a beruházással a villanyszámla minimálisra való csökkentése volt.

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon, egy családi gazdaság számára szereltük fel.

4 Kw-os rendszer Kecskemét

Egy már meglévő ügyfelünk úgy döntött, hogy a teljes rendelkezésre álló tetőfelületre akar napelemeket szereltetni a villamos energia maximálisan lehetséges kiváltására.

Napenergia felhasználása a Bükkben: a Hidrogénfalu

A tervek szerint energia-ellátás területén a falu teljesen önellátó lesz, a többlet, alternatív úton megtermelt villamos energiát a víz elektrolízissel való bontásához használják fel, az így nyert hidrogént üzemanyagcellákban tárolják. Az újra felhasznált hidrogén elégetésekor pedig nem keletkezik semmiféle károsanyag, kizárólag tiszta víz.

A projekt a megvalósítás küszöbén áll, a 33 telekből, amelyen a falu épül, már 8 elkelt. A telkek egyenként 6000 m2 nagyságúak. A faluban a napelemes cseréppel fedett házak mellett felépül még egy turisztikai központ, egy oktatási épület, valamint egy energia központ is.

Az itt felhasználandó napelemes cserép magyar találmány, eddig 185 országban szabadalmaztatott. Leírása szerint, amellett, hogy esztétikus, a hagyományos napelemeknél az 1 m2-re eső napenergia hasznosítása 10-40%-al több, valamint szórt fényben, felhős időben is termel áramot, sőt a hagyományos társainál könnyebb is. A cserepek gyártása 2010 áprilisában kezdődhet, az üzem várható kapacitása kb. évi egymillió darab.

Forrás: index.hu

Kapcsolódó oldalaink: /upload/files/313/fronius-2190.png