Kérdése van?
Szakértőink bármely kérdésére kimerítő választ adnak. Kérjen visszahívást!

7 hiba, amit napelem
telepítés során
elkövethet

A megfelelő napelem
kiválasztásának
8+1 titka

Többet szeretne tudni?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Referenciák

3 Kw-os rendszer Kecskemét

Kecskeméten kertvárosban egy családi házra telepítettünk 12 db kiváló A-Solar napelemet egy Growatt 3000TL tipusú inverterrel. A megrendelő célja ezzel a beruházással a villanyszámla minimálisra való csökkentése volt.

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon, egy családi gazdaság számára szereltük fel.

4 Kw-os rendszer Kecskemét

Egy már meglévő ügyfelünk úgy döntött, hogy a teljes rendelkezésre álló tetőfelületre akar napelemeket szereltetni a villamos energia maximálisan lehetséges kiváltására.

Trina Solar napelemek

 

(Megjegyezzük, hogy az angol Oskomera az egyik alapítója annak az AFASE nevű szövetségnek, akik segítségével rengeteg ellenőrizetlen minőségű kínai napelem került az európai piacra, tönkretéve ezzel sok neves európai napelem gyártót) „A nagyméretű napelem rendszerek, mint ez a mostani is, jelentősek az angol megújuló energia alapú áramtermelésében, míg a környezeti negatív hatásuk csekélynek mondható". „A Trina Solar nemrégiben komoly környezetvédelmi szabályokat fogadott el, és az, hogy az Oskomera-val dolgozhatunk egy ilyen projekten, örömmel és várakozással tölt el bennünket".

 

„Már több megawattnyi napelem rendszer telepítésével a háta mögött, melyek Trina Solar napelemekből épültek fel, az Oskomera csapata teljes bizalommal van a cég olyan irányú képességei iránt, hogy jó minőségű napelemekkel lássák el az angol napelem piacot" magyarázta Dennis Gieselaar, az Oskomera igazgatója.

 

„A napelem gyártók közül, akiket megkerestünk, a Trina Solar mellett döntöttünk, mivel képesek minőségi napelemeket gyártani versenyképes áron. A PC05A napelemek magas hatásfoka és teljesítménye alapján nagyobb teljesítményű rendszereket tudunk telepíteni, akár földi telepítéssel is, kevesebb környezeti terhelést okozva ezzel. Az állatok biztonságosan legelhetnek a napelem mezőinken, ez a legjobb bizonyíték a környezetbarát működésre. A Trina Solar minden vállalását határidőre, és kiváló minőségben teljesítette".

 

Az Oskomera-nak ez volt az első olyan rendszere, amelyet a Hazel Capital nevű megújuló energiás projekt társaság részére végzett, de Gieselaar reméli, hogy még több megrendelésük is lehet. „Mivel az együttműködés a Trina Solar, a Hazel és az Oskomera között példaértékű volt, reméljük, hogy ezt a napelem rendszert még több követi majd"- mondta el az Oskomera vezetője.

 

A projekt 10,97 megawatt kapacitású, Trina Solar TSM-PC05A modulokból épül fel. A napelemek mind polikristályosak, 250, 255 és 260 W-os teljesítményűek. A rendszer 43 208 fotovillamos modulból áll. A munka 2013 augusztusában kezdődött és november végére be is lesz fejezve.

 

Megújuló-, alternatív energia hírek, újdonságok /upload/files/313/fronius-2190.png