Kérdése van?
Szakértőink bármely kérdésére kimerítő választ adnak. Kérjen visszahívást!

7 hiba, amit napelem
telepítés során
elkövethet

A megfelelő napelem
kiválasztásának
8+1 titka

Többet szeretne tudni?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Referenciák

3 Kw-os rendszer Kecskemét

Kecskeméten kertvárosban egy családi házra telepítettünk 12 db kiváló A-Solar napelemet egy Growatt 3000TL tipusú inverterrel. A megrendelő célja ezzel a beruházással a villanyszámla minimálisra való csökkentése volt.

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon, egy családi gazdaság számára szereltük fel.

4 Kw-os rendszer Kecskemét

Egy már meglévő ügyfelünk úgy döntött, hogy a teljes rendelkezésre álló tetőfelületre akar napelemeket szereltetni a villamos energia maximálisan lehetséges kiváltására.

Új napelem rendszer a Fronius USA-nál

 

„Egy kissé izgalomba jöttem, amikor megtudtam, hogy megnyertük a projektet. Nem sűrűn fordul elő, hogy egy piacvezető gyártóval dolgozhatunk együtt. Mivel a Fronius napelem rendszerekhez gyárt invertereket, így szabadon választhattunk a kínálatukból" mondta a Jonhson Melloh projekt vezetője, Jeff Cole.

 

A Johnson Melloh Solutions által telepített napelem rendszer 55 kW-nyi tetőre szerelt napelemből, valamint 6 kW-nyi napkövető állványra telepített napelemből áll. A projekthez Centrosolar 250 W-os napelemekt használtak fel, összesen 244 darabot. Az invertereket természetesen a Fronius biztosította, méghozzá tíz különböző típusút, internetes távfelügyelettel együtt. A cél az volt, hogy bemutassák a különféle Fronius inverterek kompatibilitását.

 

„ A Centrosolar America rendkívül büszke rá, hogy egy ilyen projekthez választották a napelemeit. Jól mutatja ez a Froniushoz fűződő korrekt viszonyunkat, mellyel egymást is tudjuk segíteni" mondta el Matt Kelly, a Centrosolar America igazgatója.

 

„Kifejezetten azért választottuk a Johnson Melloch telepítő céget, és a Centrosolar America modul gyártót, hogy ezzel példázzuk a jó gazdasági kapcsolatainkat az amerikai napelem piacon. Természetesen a jövőben is számítunk a Centrosolar napelemeire. Mindkét napelemes vállalkozás példás együttműködési készséggel végezte a dolgát egy ilyen kirakat projektben is. Ez a napelem rendszer egyébként azzal a céllal épült, hogy élesben tudjuk tesztelni az új, kifejezetten az USA napelem piacára szánt invertereinket" mondta Sebastian Hassell, a Fronius USA értékesítési vezetője. /upload/files/313/fronius-2190.png