Kérdése van?
Szakértőink bármely kérdésére kimerítő választ adnak. Kérjen visszahívást!

7 hiba, amit napelem
telepítés során
elkövethet

A megfelelő napelem
kiválasztásának
8+1 titka

Többet szeretne tudni?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Referenciák

3 Kw-os rendszer Kecskemét

Kecskeméten kertvárosban egy családi házra telepítettünk 12 db kiváló A-Solar napelemet egy Growatt 3000TL tipusú inverterrel. A megrendelő célja ezzel a beruházással a villanyszámla minimálisra való csökkentése volt.

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon, egy családi gazdaság számára szereltük fel.

4 Kw-os rendszer Kecskemét

Egy már meglévő ügyfelünk úgy döntött, hogy a teljes rendelkezésre álló tetőfelületre akar napelemeket szereltetni a villamos energia maximálisan lehetséges kiváltására.

1,2 kWp háztartási naperőmű, Sopron

Sopronban üzemeltük be az 1,2 kWp névleges teljesítményű prémium kategóriás Schott Solar hálózatra tápláló napelem rendszert, melynek a jelenlegi paraméterek mellett az éves várható hozama 1 200 kWh. A rendszert úgy terveztük, hogy könnyedén lehessen bővíteni akár éves 2 000 kWh teljesítményre anélkül, hogy meg kellene bontani, vagy új áramszolgáltatói engedélyeket kelljen beszerezni.

 

A Schott Solar naperőmű az E.ON szolgáltatási területén lett beüzemelve. Köszönhetően a rendkívül gyors és rugalmas áramszolgáltatói együttműködésnek, az engedélyek kiadása rekord gyorsasággal, nem egészen 1 hónap alatt megtörtént.

 

A műszaki tartalom 1 db. SMA SB 1200 inverterhez kapcsolt 5 db. Schott Solar 230 Wp polikristályos napelem. Mivel a beüzemelés kecskeméti székhelyünktől 300 km-re történt, így a kb. fél naposra tervezett telepítés igénybe vett egy egész napot. A rendszer hálózatra kapcsolása így már a novemberi ködös estére esett, beceneve „holderőmű” lett.

 

Érdekessége, hogy a telepítésben maga a megrendelő, egy lakatos mester is részt vett, mondván, nincs ahhoz hozzászokva, hogy csak nézze a munkát. Ezúton is köszönjük segítségét.

Kapcsolódó oldal: napelem rendszerek

Képgaléria:

 

1-2kwp-napelem-rendszer-sopron03.jpg 1-2kwp-napelem-rendszer-sopron02.jpg 1-2kwp-napelem-rendszer-sopron07.jpg
1-2kwp-napelem-rendszer-sopron07.jpg 1-2kwp-napelem-rendszer-sopron06.jpg 1-2kwp-napelem-rendszer-sopron07.jpg
1-2kwp-napelem-rendszer-sopron10.jpg 1-2kwp-napelem-rendszer-sopron11.jpg 1-2kwp-napelem-rendszer-sopron12.jpg

 

 

Megújuló-, alternatív energia hírek, újdonságok /upload/files/313/fronius-2190.png