Kérdése van?
Szakértőink bármely kérdésére kimerítő választ adnak. Kérjen visszahívást!

7 hiba, amit napelem
telepítés során
elkövethet

A megfelelő napelem
kiválasztásának
8+1 titka

Többet szeretne tudni?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Referenciák

3 Kw-os rendszer Kecskemét

Kecskeméten kertvárosban egy családi házra telepítettünk 12 db kiváló A-Solar napelemet egy Growatt 3000TL tipusú inverterrel. A megrendelő célja ezzel a beruházással a villanyszámla minimálisra való csökkentése volt.

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon, egy családi gazdaság számára szereltük fel.

4 Kw-os rendszer Kecskemét

Egy már meglévő ügyfelünk úgy döntött, hogy a teljes rendelkezésre álló tetőfelületre akar napelemeket szereltetni a villamos energia maximálisan lehetséges kiváltására.

2,1 kWp napelemes rendszer Törökkoppányon

Ennek a 2,1 kWp teljesítményű prémium kategóriás Schott Solar napelemes rendszernek a megrendelője Törökkoppány község Önkormányzata. A rendszerhez egy Sunny Beam bluetooth technológiájú távleolvasó is került, amely által távolról (természetesen a hatótávolságon belül) is leolvashatók a napelemek termelési adatai.

 

Köszönhetően az E.ON Hungária maximálisan pozitív hozzáállásának, a hálózati csatlakozási engedélyt 1 hét! alatt megkaptuk. Ez a magatartás jelzi az E.ON Hungária elkötelezettségét a környezetvédelem iránt. Törökkoppány egy kis falu Somogy megyében, de a helyi önkormányzat szemlélete példaértékű, ez már a második napelemes beruházása a községnek, sőt még továbbiakat is terveznek. Az első a Polgármesteri Hivatal épületére került, a második az Önkormányzat által üzemeltetett konyhára.

Melyik a legjobb napelem? 

A rendszer áramtermelő egysége 11 db. csúcskategóriás Schott Solar poly 230 Wp modulból áll. Maga a telepítés 1 nap alatt zajlott le, a rendszert este 7 órakor kapcsoltuk be. A Schott napelemek rendkívüli minőségét mutatja az is, hogy a rendszer még ekkor is termelt áramot, a névleges teljesítményének kb. 25%-ával.

 

2,5-kWp-napelem-rendszer-torokkoppanyon1.JPG

2,5-kWp-napelem-rendszer-torokkoppanyon2.JPG

2,5-kWp-napelem-rendszer-torokkoppanyon4.JPG

2,5-kWp-napelem-rendszer-torokkoppanyon3.JPG

2,5-kWp-napelem-rendszer-torokkoppanyon6.JPG

2,5-kWp-napelem-rendszer-torokkoppanyon5.JPG

 

 

Megújuló-, alternatív energia hírek, újdonságok

  /upload/files/313/fronius-2190.png