Kérdése van?
Szakértőink bármely kérdésére kimerítő választ adnak. Kérjen visszahívást!

7 hiba, amit napelem
telepítés során
elkövethet

A megfelelő napelem
kiválasztásának
8+1 titka

Többet szeretne tudni?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Referenciák

3 Kw-os rendszer Kecskemét

Kecskeméten kertvárosban egy családi házra telepítettünk 12 db kiváló A-Solar napelemet egy Growatt 3000TL tipusú inverterrel. A megrendelő célja ezzel a beruházással a villanyszámla minimálisra való csökkentése volt.

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon, egy családi gazdaság számára szereltük fel.

4 Kw-os rendszer Kecskemét

Egy már meglévő ügyfelünk úgy döntött, hogy a teljes rendelkezésre álló tetőfelületre akar napelemeket szereltetni a villamos energia maximálisan lehetséges kiváltására.

20 kWp napelem rendszer, Nyírbátor

Ezt a 20 kWp teljesítményű napelemes rendszert Nyírbátorban telepítettük egy autójavítással foglalkozó vállalkozás számára. A rendszer két inverterből, egy Fronius IG Plus 70 V2, és egy Fronius IG Plus 100 V3-ból, valamint 84 db. Schott 240 W-os napelemből áll.

 

A projekt finanszírozása pályázati úton történt. A közreműködő szervezetnek köszönhetően az első kapcsolatfelvétel, valamint a rendszer készre szerelése között kb. fél év telt el. Az E.ON engedélyek beszerzése is várakozáson felül, nem egészen másfél hónap alatt megtörtént.

Napelemes rendszerek felépítés

20-kWp-napelem-rendszer-nyirbator2.JPG20-kWp-napelem-rendszer-nyirbator3.JPG20-kWp-napelem-rendszer-nyirbator4.JPG

20-kWp-napelem-rendszer-nyirbator1.JPG20-kWp-napelem-rendszer-nyirbator3.JPG20-kWp-napelem-rendszer-nyirbator2.JPG /upload/files/313/fronius-2190.png