Kérdése van?
Szakértőink bármely kérdésére kimerítő választ adnak. Kérjen visszahívást!

7 hiba, amit napelem
telepítés során
elkövethet

A megfelelő napelem
kiválasztásának
8+1 titka

Többet szeretne tudni?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Referenciák

3 Kw-os rendszer Kecskemét

Kecskeméten kertvárosban egy családi házra telepítettünk 12 db kiváló A-Solar napelemet egy Growatt 3000TL tipusú inverterrel. A megrendelő célja ezzel a beruházással a villanyszámla minimálisra való csökkentése volt.

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon, egy családi gazdaság számára szereltük fel.

4 Kw-os rendszer Kecskemét

Egy már meglévő ügyfelünk úgy döntött, hogy a teljes rendelkezésre álló tetőfelületre akar napelemeket szereltetni a villamos energia maximálisan lehetséges kiváltására.

29 kWp napelem rendszer Debrecenben

Ez a Debrecenben átadott napelem rendszer egy uniós pályázat keretében nyert támogatás eredménye. A megrendelő egy debreceni autójavító műhely.

 

A rendszer 126 db Schott 230-as Poly napelem modulból, két SMA Tripower 10 kW-os, és egy SMA SB 5 kW-os inverterből áll. Érdekessége, hogy a napelemek felszereléséhez részben egyedi, részben pedig gyári tartókonzolokat használtunk.

A kivitelezés a meglehetősen zord idő ellenére nem egészen 1 hetet vett igénybe. A műhely lemezteteje az éjszakai fagyok következtében lederesedett, szinte olyan volt, mint egy korcsolyapálya, 10 óránál korábban nem is tudtunk dolgozni rajta. A napelem rendszer termelési adatait egy webes elérésű eszközzel is nyomon lehet követni. A webbox az inverterekhez bluetooth-on keresztül kapcsolódik. Viszonylag nagy rendszerről és távolságokról lévén szó, a szükséges kábelezést a legszükségesebbre szorítottuk.

 

Az E.ON Hungária maximálisan pozitív hozzáállása itt is megmutatkozott, a csatlakozási engedélyt már a tervek leadását követő héten megkaptuk.

 

29-kwp-napelem-rendszer-debrecen21.JPG 29-kwp-napelem-rendszer-debrecen22.JPG 29-kwp-napelem-rendszer-debrecen23.JPG 29-kwp-napelem-rendszer-debrecen24.JPG
29-kwp-napelem-rendszer-debrecen25.JPG 29-kwp-napelem-rendszer-debrecen26.JPG 29-kwp-napelem-rendszer-debrecen27.JPG 29-kwp-napelem-rendszer-debrecen28.JPG
29-kwp-napelem-rendszer-debrecen32.JPG 29-kwp-napelem-rendszer-debrecen28.JPG 29-kwp-napelem-rendszer-debrecen29.JPG 29-kwp-napelem-rendszer-debrecen30.JPG

29-kwp-napelem-rendszer-debrecen31.JPG

29-kwp-napelem-rendszer-debrecen34.JPG

29-kwp-napelem-rendszer-debrecen35.JPG

29-kwp-napelem-rendszer-debrecen39.JPG

 

 

Megújuló-, alternatív energia hírek, újdonságok

  /upload/files/313/fronius-2190.png