Kérdése van?
Szakértőink bármely kérdésére kimerítő választ adnak. Kérjen visszahívást!

7 hiba, amit napelem
telepítés során
elkövethet

A megfelelő napelem
kiválasztásának
8+1 titka

Többet szeretne tudni?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Referenciák

3 Kw-os rendszer Kecskemét

Kecskeméten kertvárosban egy családi házra telepítettünk 12 db kiváló A-Solar napelemet egy Growatt 3000TL tipusú inverterrel. A megrendelő célja ezzel a beruházással a villanyszámla minimálisra való csökkentése volt.

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon, egy családi gazdaság számára szereltük fel.

4 Kw-os rendszer Kecskemét

Egy már meglévő ügyfelünk úgy döntött, hogy a teljes rendelkezésre álló tetőfelületre akar napelemeket szereltetni a villamos energia maximálisan lehetséges kiváltására.

3,8 kW-os napelem rendszer a III. kerületben

A Budapest III. kerületében átadott 3,8 kW-os, 19 modullal szerelt Schott Solar napelemes rendszer megrendelője magánszemély. Ezt a rendszert is bluetooth távleolvasóval együtt helyeztük üzembe, így nem kell a pincébe szaladni sem a pillanatnyi termelési adatokért, sem pedig az összegezett adatokért.

 

Soha semmi nem megy simán! A kollégák ezzel a megjegyzéssel eleve két napos kivitelezésre készültek, kifejezetten azért, mert a tető meglehetősen régi volt. Az időjárás sem volt segítségünkre, mivel a két napból kb. fél napot esett az eső. Ennek ellenére még a „kutyaólat” is lefestették, leszerelték a tetőantennákat, valamint a tetőléceket is megjavították, ahol ez szükséges volt. A rendszert a második nap estéjén próbáltuk ki, de a 19 db Schott napelem az esti szürkületben is képes volt megállítani a villanyórát.

 

A megrendelő az egyik leghatározottabbak közé tartozik, mivel a komplett rendszerek árlistáját böngészve jutott elhatározásra a beruházást illetően. Mindössze egy telefont ejtett meg, amikor is megkérdezte, hogy tényleg annyi-e a komplett kivitelezés, mint a honlapon szerepel. Az igenlő válaszra pedig annyit felelt: - Akkor megrendelem.

A rendszer két héten belül üzemelt.

 

3-8-kwp-napelem-rendszer-budapest01.jpg 3-8-kwp-napelem-rendszer-budapest02.jpg 3-8-kwp-napelem-rendszer-budapest03.jpg
3-8-kwp-napelem-rendszer-budapest05.jpg 3-8-kwp-napelem-rendszer-budapest04.jpg 3-8-kwp-napelem-rendszer-budapest06.jpg
3-8-kwp-napelem-rendszer-budapest08.jpg 3-8-kwp-napelem-rendszer-budapest09.jpg 3-8-kwp-napelem-rendszer-budapest10.jpg


 /upload/files/313/fronius-2190.png