Kérdése van?
Szakértőink bármely kérdésére kimerítő választ adnak. Kérjen visszahívást!

7 hiba, amit napelem
telepítés során
elkövethet

A megfelelő napelem
kiválasztásának
8+1 titka

Többet szeretne tudni?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Referenciák

3 Kw-os rendszer Kecskemét

Kecskeméten kertvárosban egy családi házra telepítettünk 12 db kiváló A-Solar napelemet egy Growatt 3000TL tipusú inverterrel. A megrendelő célja ezzel a beruházással a villanyszámla minimálisra való csökkentése volt.

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon, egy családi gazdaság számára szereltük fel.

4 Kw-os rendszer Kecskemét

Egy már meglévő ügyfelünk úgy döntött, hogy a teljes rendelkezésre álló tetőfelületre akar napelemeket szereltetni a villamos energia maximálisan lehetséges kiváltására.

Referenciák

6,5 kWp napelemes rendszer, Kecskemét

Ez a Kecskeméten telepített 6,5 kW-os rendszer 26 db. Schott Poly 235 napelemből áll. A hálózati csatlakozást egy Fronius IG Plus 70 V2 kétfázisú inverter biztosítja. Az eredeti igény egy nagyobb rendszer lett volna, de a meglevő tetőfelület behatárolta a lehetőségeket.

3 kWp napelem rendszer, Tamási

Ez a 3 kW-os napelemes rendszer Tamásiban készült. A hálózati csatlakozást egy Fronius IG Plus 30 inverter biztosítja, a napelemes rész pedig 12 db. Schott Poly 240-es modulból áll.

29 kWp napelem rendszer Debrecenben

Ez a Debrecenben átadott napelem rendszer egy uniós pályázat keretében nyert támogatás eredménye. A megrendelő egy debreceni autójavító műhely.

Dunaújváros 2,5 kWp napelem rendszer

Ez a Dunaújvárosban átadott 2,5 kW-os napelemes rendszer szintén egy nagyon átgondolt döntés eredménye. Az első árajánlat még februári keltezésű, a kivitelezés maga pedig októberben történt.

Napelem rendszer Gyöngyösön

Gyöngyös mellett, Mátraházán üzemeltük be azt a 2,8 kW névleges teljesítményű Schott Solar napelemes rendszert, amelyet már az újonnan engedélyezett Fronius inverterrel szereltünk. Köszönhetően a már nagyon összeszokott csapatnak, a telepítés fél nap alatt megtörtént.

3,8 kW-os napelem rendszer a III. kerületben

A Budapest III. kerületében átadott 3,8 kW-os, 19 modullal szerelt Schott Solar napelemes rendszer megrendelője magánszemély. Ezt a rendszert is bluetooth távleolvasóval együtt helyeztük üzembe, így nem kell a pincébe szaladni sem a pillanatnyi termelési adatokért, sem pedig az összegezett adatokért.

2,1 kWp napelemes rendszer Törökkoppányon

Ennek a 2,1 kWp teljesítményű prémium kategóriás Schott Solar napelemes rendszernek a megrendelője Törökkoppány község Önkormányzata. A rendszerhez egy Sunny Beam bluetooth technológiájú távleolvasó is került, amely által távolról (természetesen a hatótávolságon belül) is leolvashatók a napelemek termelési adatai.

2,5 kWp napelemes rendszer Érden

Érden üzemeltük be azt a 2,5 kW teljesítményű Schott Solar napelemekből épített rendszert, amely talán az eddigi legkedvesebb, legérdekesebb munkánk volt.

1,2 kWp háztartási naperőmű, Sopron

Sopronban üzemeltük be az 1,2 kWp névleges teljesítményű prémium kategóriás Schott Solar hálózatra tápláló napelem rendszert, melynek a jelenlegi paraméterek mellett az éves várható hozama 1 200 kWh. A rendszert úgy terveztük, hogy könnyedén lehessen bővíteni akár éves 2 000 kWh teljesítményre anélkül, hogy meg kellene bontani, vagy új áramszolgáltatói engedélyeket kelljen beszerezni.

Napkollektor referencia: Használati meleg víz, fűtésrásegítés napkollektorral és kondenzációs gázkazán cseréje Kecskeméten

Az eredeti elképzelés szerint a négytagú család napkollektoros használati meleg víz előállító rendszert szeretett volna telepíttetni, valamint az elavult gázkazánt egy modern, kondenzációs kazánra cserélni. Az eredeti tervek azonban megváltoztak, a kazáncsere maradt elképzelés szerint, azonban a napkollektoros rendszert kibővítettük egy fűtésrásegítésre és medencefűtésre is alkalmas, komplett rendszerré. /upload/files/313/fronius-2190.png