Kérdése van?
Szakértőink bármely kérdésére kimerítő választ adnak. Kérjen visszahívást!

7 hiba, amit napelem
telepítés során
elkövethet

A megfelelő napelem
kiválasztásának
8+1 titka

Többet szeretne tudni?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Referenciák

3 Kw-os rendszer Kecskemét

Kecskeméten kertvárosban egy családi házra telepítettünk 12 db kiváló A-Solar napelemet egy Growatt 3000TL tipusú inverterrel. A megrendelő célja ezzel a beruházással a villanyszámla minimálisra való csökkentése volt.

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon

Ezt a 7 kW-os napelemes rendszert Szirákon, egy családi gazdaság számára szereltük fel.

4 Kw-os rendszer Kecskemét

Egy már meglévő ügyfelünk úgy döntött, hogy a teljes rendelkezésre álló tetőfelületre akar napelemeket szereltetni a villamos energia maximálisan lehetséges kiváltására.

Napkollektor referencia: Használati meleg víz, fűtésrásegítés napkollektorral és kondenzációs gázkazán cseréje Kecskeméten

Az eredeti elképzelés szerint a négytagú család napkollektoros használati meleg víz előállító rendszert szeretett volna telepíttetni, valamint az elavult gázkazánt egy modern, kondenzációs kazánra cserélni. Az eredeti tervek azonban megváltoztak, a kazáncsere maradt elképzelés szerint, azonban a napkollektoros rendszert kibővítettük egy fűtésrásegítésre és medencefűtésre is alkalmas, komplett rendszerré.


Komoly problémát jelentett, hogy az ideális, déli tájolású tetőfelület nagyon tagolt volt, valamint az egybefüggő részeket is vagy tetőablak, vagy antenna szakította meg. Így a 100 vákuumcsöves napkollektor mezőt U-pipe kollektorokból építettük fel. A víztartály egy Cordivari 570/200 literes kombinált puffertartály, a medence fűtéséről pedig egy 60 kW-os külső hőcserélő gondoskodik. A beruházás utáni visszajelzések maximálisan pozitívak.

 Napelem rendszereink

03.jpg 02.jpg 01.jpg
04.jpg 06.jpg 07.jpg
08.jpg    

 

 

Megújuló-, alternatív energia hírek, újdonságok /upload/files/313/fronius-2190.png